Lojë Dinosaur: Lojë Dino T-Rex

Dinosaur Game u ndërtua fillimisht në Google Chrome, i cili është një lojë video me vrap të pakufizuar. Kjo lojë e dinosaurëve u shtua si një Pashkëve Eager në 2014 në Google Chrome të cilën përdoruesit mund ta luajnë kur interneti nuk është i disponueshëm. Mbi 270 milion lojtarë në mbarë botën luajnë lojën chrome dino çdo muaj, e cila paraqitet si Dinosaur T-Rex. Luaj lojën e dinosaurëve në internet me dinosaurgame.io në ekran të plotë. T-Rex Dino është një kopje e fshehur e lojës Chrome Dino në modalitetin offline. Shtypni shiritin e hapësirës në fjalën kyçe ose prekni celularin për të filluar lojën. Për të kontrolluar dinosaurët, përdorni tastet e shigjetave lart [↑] dhe poshtë [↓] nga fjala kyçe ose prekni ato. Mundohuni të maksimizoni pikët.

Dino Chrome Online Game Sprite 1 Dino Chrome Online Game Sprite 2
Luaj në ekran të plotë
5 highest scores of the day:
  • That guy 104513
  • Anonym 3895
  • danana 2894
  • DM 1765
  • banana 1760
Top 5 of all time:
  • That guy 104513
  • gobbi 41068
  • PlFarmer 40845
  • thr3ad 40572
  • BRAY 40534

Historia e lojës Dinosaur

Dinosaur Game është një mini-lojë ikonë jashtë linje që ndoshta e keni hasur gjatë përdorimit të Google Chrome. Sa herë që humbni lidhjen tuaj në internet, kjo lojë e dinosaurëve shfaqet në ekranin tuaj. Për të filluar aventurën tuaj emocionuese, shtypni shiritin e hapësirës në tastierë. Kërcimi i dinos kur ju del një pengesë për të shmangur përplasjet që do t'ju kthejnë për të filluar një lojë të re.

Lojë e thjeshtë dhe problematike e lojës Google Dinosaur përdorues të shumtë tërheqin me lojën. Miliona përdorues në mbarë botën luajnë Dino Game çdo ditë. Nuk kërkon përvojë, konfigurim dhe pajisje të veçanta për të luajtur këtë lojë në desktop dhe pajisje celulare. Në këtë lojë sfiduese të kromit dino ju bëni rezultatin më të lartë për të marrë pozicionin e drejtuesve.

Loja Google Dinosaur është e përputhshme me të gjitha pajisjet, duke përfshirë celularin dhe desktopin, gjë që e bën atë më të popullarizuar. Loja është e thjeshtë, por është e vështirë të arrihen rezultate të mira, gjë që kërkon aftësi të larta koordinuese. Është një lojë argëtuese me veçori argëtuese.

Si të luani lojën e dinosaurëve?

Nisni lojën e Dinosaurëve duke shtypur shiritin e hapësirës në tastierë ose duke shtypur Dino në varësi të faktit nëse jeni duke luajtur në pajisje Desktop ose Mobile.

Në rast se T-Rex Dino përplaset me një pengesë si një kaktus, atëherë loja do të përfundojë në atë pikë. Nëse kjo ndodh, atëherë klikoni në Spacebar ose [↑] për të rifilluar lojën nga fillimi.

Karakteristikat e lojës Dino:

Këshilla për lojërat për të fituar rezultate të larta

Kërcim i avancuar

Të kërcesh pak më shpejt është mënyra më efektive për dinosaurët për të kapërcyer pengesat kur të vijnë pengesat. Në vend që të prisni derisa dinosaurët të përplasen me kaktusin, opsioni Make a Perfect Leap bën të mundur kërcimin mbi të.

Duck The Pterodactyls

Një dinosaur mund të kërcejë ose të kërcejë mbi pengesa në tokë, por duhet të zbresë kur fluturon për të shmangur Pterodactyls. Duck është praktika më e mirë për të shmangur përplasjet me zvarranikët fluturues.

Kontroll i lehtë

Mendoni se dinosauri është ende duke qëndruar atje, por toka dhe pengesat lëvizin rreth tij. Kjo ju ndihmon të kontrolloni më lehtë lojën, gjë që e bën lojën më të lehtë.

Pyetjet e shpeshta të lojës Dino

Çfarë ndodh kur arrini një rezultat 99999 në lojën Dino?

Kur të arrini kufirin maksimal të pikës së rezultatit, loja e dinosaurëve fillon nga 0.

Kush e krijoi lojën e dinosaurëve?

Edward Jung, Sebastien Gabriel dhe Alan Bettes janë pjesë e ekipit të Google Chrome UX dhe krijuan këtë lojë Chrome Dino në 2014.

Kush mund të marrë pjesë në lojën google dino?

Të gjithë ata që kanë akses në një pajisje celulare ose kompjuterike mund të marrin pjesë në lojën e kërcimit dino. Hapni faqen e lojës T-Rex Dinosaur për të marrë pjesë në lojë.

A kërkohet aftësi për të luajtur një lojë dino?

Nëse keni aftësi të mira të koordinimit sy-dorë, atëherë mund të luani një lojë dinosauri dhe të arrini një rezultat të lartë. Pa prekur asnjë pengesë ju duhet të zhyteni dhe të hidheni për të ecur përpara.

Cili është momenti më i rëndësishëm në dino kromi?

Pika më e lartë që mund të arrini në këtë lojë të dinosaurëve të Google është 99999. Kur të arrini këtë moment historik, atëherë mund të filloni një lojë nga pika e fillimit.